Adresse: Marmorveien 2 C, 1154 Oslo  

Tlf: 47786603 (Celine)
Ved spørsmål kan Celine, med hovedansvar for Aktivitetshusets daglige drift, enkelt nås på telefon.

Aktivitetshuset ved bydel Nordstrand er lokalisert i Marmorveien 2 C, 1. etasje. I samme bygg oppover i etasjene er det leiligheter med beboere, som benytter seg daglig av Aktivitetshuset. 

Aktivitetshuset er et tilbud for alle i bydel Nordstrand som har kjent eller som kjenner på psykiske utfordringer. Alder på brukergruppen er 18 år oppover. 

Aktivitetshuset byr på ulike aktiviteter slik som hobbyverksted, matkurs, treningsrom, strikkeklubb, klessalg/skosalg, handletur til Sverige og turer til ulike destinasjoner. Det blir servert fellesmåltider inkludert gratis frokost. Mange aktiviteter er gratis, og ved aktiviteter som koster, vil det som oftest være en rimelig pris. Påmelding er ofte bindende, og man melder ifra om påmelding til Celine i forkant. Hver uke oppdateres og legges det ut ukeplan og meny for måltider til uken som kommer på Facebook og Workplace.

Det er en uformell stemning og alle er velkomne. Som bruker av Aktivitetshuset velger man selv hvor mye man ønsker å delta i miljøet, eller om man ønsker å sitte for seg selv med en kopp kaffe og lese i blader, tegne, se på TV eller høre på musikk.  

Aktivitetshuset er alltid ute etter å tilby nye aktiviteter innen nye områder, og håper på å snart kunne tilby blant annet datakurs. 

Åpningstider for alle hverdager er fra kl. 09:00 til kl. 14:30. I ferier er Aktivitetshuset stengt, eller har begrensede åpningstider, dette oppdateres på Facebook- og Workplacesiden til Aktivitetshuset.