300 barnehagebarn trosset regnet for en festdag på Nordstrandsdagene

Mange barn ser på klovnen på scenen
Klovnen Knerten underholder barna med morsomme og magiske triks. Foto: Kim Erik Srøm / Oslo kommune

300 barnehagebarn trosset regnet for å kose seg på barnehagedagen under Nordstrandsdagene. Arrangementet bød på en rekke aktiviteter som hinderløype, musikk, trylling, og eventyrlesning. Barna og arrangørene viste at litt regn ikke kunne stoppe gleden og leken. (Se film av klovnen nederst i saken.)

Lambertseter Brytehall ble forvandlet til et paradis for barnehagebarn med oppvisninger og hinderløype. Her kunne barna utfordre seg selv og prøve nye aktiviteter under veiledning fra Lambertseter Bryteklubb. Barna storkoste seg med de forskjellige stasjonene, og det var smil og latter.

Barna utfordrer seg selv med forskjellige aktiviteter. Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune
Full fart i hinderløypa i Lambertseter Brytehall.
Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune

Lambertseter fritidsklubb åpnet også dørene for barnehagebarna, og lokalet var fylt med liv og røre. Det var en rekke aktiviteter som engasjerte både barn og voksne. De små fikk utløp for sin energi gjennom lek og moro. I tillegg til all moroa, var det også tid for pølsefest. 

Barna utfordrer seg selv med forskjellige aktiviteter. Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune

På Lambertseter gård var det eventyrlesning og musikk som sto på programmet. Barna satt samlet og lyttet oppmerksomt til fortellingene. Det var en god stemning på gården, og både små og store fant glede i de kulturelle innslagene.

Musikk og eventyr på Lambertseter gård, barna lytter oppmerksomt til de spennende fortellingene. Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune

Dagens høydepunkt for mange var trylleshowet med klovnen Knerten. Barna fulgte nøye med på de magiske triksene, og latteren runget da klovnen dro fram det ene morsomme trikset etter det andre. Knerten ble en klar favoritt blant barna, og det var mange spente ansikter som fulgte med på showet.

Full magi med klovnen knerten og ivrige barn. Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune
Magi med klovnen Knerten. Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune
Magi med klovnen Knerten.
Foto Kim Erik Strøm / Oslo kommune

Arrangørene av denne dagen var Lambertseter Bryteklubb, Lions Nordstrand, Lambertseter gård og Lambertseter fritidsklubb. Deres innsats og engasjement gjorde dagen til en uforglemmelig opplevelse for alle de små deltakerne.

Lions fra venstre: Birte Egeland, Janicke Paulsen, Tor Sparre og Heidi Helgesen. 
Trylleshow med klovnen. Video Kim Erik Strøm / Oslo kommune